Tulevina vuosina vaikeat asiat pyyhkivät yli planeetan. Mikään alue ei säästy niiden vaikutuksilta. Mutta ihmiskunta selviää, ja tuhojen jälkeen rakentuu yksi, yhtenäinen yhteiskunta. Tämä tapahtuu ennen kuin viisikymmentä vuotta on kulunut. Se valoisa päivä, jona ihmiskunnasta tulee yksi, ei siis ole kaukana tulevaisuudessa. Se on pian käsillä. Mutta ennen kuin tuo päivä koittaa, edessä on koettelemuksia. Ihmiskunta ei opi ilman niitä. Yhteiskunnan, sellaisena kuin se nyt on, on murennuttava. Sadvipra samajÂÂÂ syntyy, mutta ei ilman kärsimyksiä.
Universaalin humanismin ihanteet omaksutaan – se on aivan varma asia. Kirkas aamunkoitto odottaa ihmiskuntaa. Älä jää pohtimaan, oletko näkemässä uuden aamun sarastuksen. Työskentele pyyteettömästi ihmiskunnan hyväksi. Työsi ei jää vaille vaikutusta, se ei mene hukkaan. Se jää elämään toisten ihmisten sydämiin ja mieliin. Kylvämäsi siemenet itävät ja kasvavat. Maaperä on otollinen, aika on otollinen universaalin humanismin kasvaa. Ihmiset kuuntelevat, ja pian he alkavat toimia. Koettelemusten aikana monet jalot sielut astuvat esiin ja liittyvät samanhenkisten joukkoon rakentamaan uutta maailmaa. Silloin ne siemenet, jotka nyt kylvetään, itävät ja kantavat satoa. Silloin siitä, joka nyt näyttää vain unelta ja näyltä, tulee todellisuutta.
Jatka työtä, edistä ihmisten ykseyttä, levitä uushumanismin ihanteita. Älä missään vaiheessa ajattele, että työsi on turhaa. Se pysyy sinun jälkeesi. Kun ne, joita rakastat, ovat jättäneet tämän maailman, kun aikaa on kulunut ja ihmiskunta herää uuteen päivään, kylvämäsi siemenet ovat kasvaneet vahvoiksi ajatuksiksi, jotka suojelevat ihmiskuntaa ja avaavat tien onneen.
Mitä enemmän huomiota pystytään kiinnittämään planetaarisen tietoisuuden kehittämiseen, niin että kaikkien elollisten hyvinvoinnista aletaan pitää huolta, sitä enemmän tietoisuus muuttuu, ja sitä vähemmän muutos vaatii työtä ja kamppailua. Mutta jos muutos ei edisty ilman kovia koettelemuksia, niitäkin kyllä tulee. Jos haluat valmistautua tuleviin kriiseihin ja mullistuksiin, älä vetäydy kotiisi viljasäkkien kanssa. Mene mukaan yhteiskuntaan ja työskentele universaalisen katsantokannan ja elävien olentojen hyvinvoinnin edistämiseksi.
Mitä enemmän ihmiset oppivat, sitä nopeammin he alkavat pitää huolta elämänsä Äidistä – tästä elävästä planeetasta, josta he ja kaikki elävät olennot ovat kehittyneet – ja sitä vähemmän syntyy kriisejä. Jos ihmiset eivät opi tai välitä, he aiheuttavat itse sen, että heidän elämänsä ajautuu kohti entistä vakavampia ongelmia. Jos haluat rakentaa talon ja tehdä sen kunnolla, sinun on parasta ryhtyä toimeen. Toiminnan puitteilla ei ole merkitystä. Valitse muoto, jota voit tehokkaimmin käyttää tehdessäsi työtäsi dharman edistämiseksi. Ei ole kysymys valtakuntien tai organisaatioiden rakentamisesta – sellainen on täysin toisarvoista. On kysymys ihmiskunnan rakentamisesta, kaikkien olentojen hyvinvoinnista.
Intuitiivinen viesti 1.11.2016
Muistatko, mitä sanoin vuonna 2000? Sanoin, että maailman suuri eloonjäämistaistelu ei tapahdu vuonna 2000, vaan se nousee eteen vuosien 2015-2020 aikana. Meneillään oleva ilmastonmuutos on erittäin vaikea ongelma. Vakavimmat seuraukset voidaan vielä estää tässä vaiheessa, mutta jos ne ylittävät kriittisen rajan, tulevaa suurta planetaarista katastrofia ei voida estää. Jos ihmiset viruksen lailla ylikansoittavat ja tuhoavat maan, Äiti Maa iskee takaisin. Hän tekee joksikin aikaa planeetan elinkeinottomaksi ihmisille, ja sitten korjaa taas kaiken. Maalla on oma älynsä, ihmiset ovat hänen lapsiaan, ja heidän olisi paras kuunnella Äitiään. Hän voi olla kovaotteinen jos he eivät kuuntele. Hän korjaa ihmisten virheet. Kyllä Äiti Maa itse selviää.
Uskon kuitenkin, että voidaan saada aikaan sovinto hänen kanssaan, mitä nopeammin sen parempi. Mutta mitä pidemmälle joudutaan, sitä työläämpää on kääntää kehityksen suunta, ja lopulta suunnanmuutos ei ole enää mahdollinen, ainoastaan Äiti Maa itse voi tehdä sen. Hänellä on erilainen aikakäsitys kuin ihmisillä. Ihmiset ovat hyvin lyhytikäisiä. Vie jonkin aikaa, jotta Äiti Maa saa tilanteen korjatuksi. mutta vaikka ihmiset ovat joskus hyvin typeriä, he ovat myös kyvykkäitä. Sitten kun he oivaltavat, että on tosi kyseessä ja ryhtyvät toimiin, he voivat tehdä paljon, mutta jos he odottavat liian kauan, tilanne ei enää ole hallittavissa. Tähän tulee suhtautua erittäin vakavasti.
Toinen kysymys koski Yhdysvaltain presidentinvaaleja. Kysyjä on huolissaan siitä, että toinen ehdolla olevista johtajista saattaa olla henkisesti tasapainoton ja aiheuttaa ydinasesotia ja diktatuurin. Minä kuitenkin uskon, etteivät nuo uhat toteudu. Maailma on muuttumasa, ja on niitä, jotka vastustavat tätä muutosta, jotka tahtovat, ettei muutosta tapahdu. He haluavat taistella muutoksia vastaan, he pelkäävät.
Kysyjä ihmettelee, millaisessa yhteiskunnassa hän oikein elää, kun siinä suuri enemmistö ihmisiä valitsee johtajakseen henkilön, joka mitä ilmeisemmin on mieleltään tasapainoton. Peloissaan olevat ihmiset tekevät tekoja, jotka eivät perustu järkeen. Ihmiset pelkäävät, koska on tapahtumassa muutos, ja he tuntevat sen eivätkä tunne oloaan turvalliseksi. Naisen valitseminen maan johtajaksi on osa tuota muutosta; nämä ihmiset ÂÂÂ pelkäävät menettävänsä vaikutusvaltansa, määräämisvaltansa, maskuliinisuutensa. He haluavat mennä ajassa taaksepäin ajatellen voivansa rakentaa menneisyyden uudelleen, tuoda 50-luvun takaisin. Mutta ei tule enää koskaan vuotta 1950; myös sen aikainen taloudellinen asetelma on iäksi mennyttä. Välttämättömyyden pakosta tästä maailmasta muodostuu yksi yhtenäinen kokonaisuus. Ja ilmastonmuutos on yksi niistä pakottavista tekijöistä, joiden vuoksi ihmisten on työskenneltävä yhtenä planeettana, yhtenä yhteiskuntana, yhtenä kokonaisuutena tai kuoltava. Valinta on lopulta hyvin yksinkertainen. Ja kun ihmiset tajuavat, mitkä vaihtoehdot heillä on valittavana, uskon, että he valitsevat yhdessä elämisen ja toimimisen.
Mitä enemmän huomiota pystytään kiinnittämään planetaarisen tietoisuuden kehittämiseen, niin että kaikkien elollisten hyvinvoinnista aletaan pitää huolta, sitä enemmän tietoisuus muuttuu, ja sitä vähemmän muutos vaatii työtä ja kamppailua.